Assalamualaikum. hi hi and hi <- mereng kot dikna nie hehe. korang, dikna rasa letih sgt hari nie
:face25:. yela bayangkan pagi tadi dikna pegi shopping. lepas balik kena dengar leteran ibu tersayang pasal ape tu korang takpayah taulah ea. malu la :face5: hihi. lepas tu cuci porch. yela bau kucing la nnti org tak nak dtang umah dikna plak. hari nie dikna pecah rekod tak tido auww :face75: .bese dikna tido jewp keje. haha anak sapewla nie. malam kena iron baju :55: esk nk kena g pinang. utk pinang orang. dikna kena pinang? . hehe nopela dikna still kecik la. utk abg kazen :27:. lusa pn kena pegi pinang lagi . aunty dikna ,pihak lelaki nk meminang. haiyo bz an? taw takpe :face6: .tahla dikna boleh update k tak nanti. okla esk dikna kena g rumah abg kzen satu lagi nk tgk hantaran. kena bangun awal la plak .tak sukew tak sukew :face48::x: ganggu owg nk titow jewp. hehe takbaik la dikna nih ! ,kla bye

No comments: