........


assalamualaikum ! hi ouls ! huu, malam ni terase dingin sekali kn? :') . tah nape tiba2 hatiku terasa sebak sekali. i'm crying now, why? because abg 'angkat' aku sanggup remove aku dari list family. abg yg aku sangat sayangi dan aku amik dia dlm aku umur 12 tahun bulan 12. yeah,i'm still remember it. baru semalam aku chatting dgn dia di facebook. tup tup,pagi td aku online ,dia sudah remove aku dari list fmily dia. nseb baik dkt family kn? kalau dia rmove friends cmne? .Alhamdulilah aku bersyukur sangat-2. tapi aku terasa hati dan kecewa.kalau dia tak suka aku sekalipun ,asal dia tak terus terang je? . takut aku terasa? sumpahh i'm not like that kalau org terus terang. kakak angkat aku pernah beritahu aku yg dia mmg tanak amik adik angkat? kalau camtu npe dia accepted aku? , well, mmg aku tergedik2 nak amik dia. tpi ape salahnye dia berterus terang. hurm ,takpela aku redha jela. from now, i want to focus on my examination PMR PMR ! tanak dah fikir hal yg tak penting nie. abg angkat ke kakak angkat ke bleh ganti. tpi PMR susah kot nk ganti. tayah la fikir doe , lama2 terangkat plak. heyy aku tak camtu lah. but i want to tell you the truth that i'm always miss my brother capital A. even abg tak suka adeq ke ape tapi adik akan rindu abg yg dulu.. :')




No comments: