charming smile :D


walawehh tittle kali nie mengancam beb ! ea yeke? biase jep.. firstly , i want to say Assalamualaikum and hye to my beloved readerr ! <-- eee sakai .korang dh tgok blog baru aku? hahaha aku malas nk edit lagi ,tunggu esokla ye sayangg. euw geli aku ! . pada 1 ,2 dan 3 march nie aku kene g kem kepimpinan pengawas -_____- .dkat mne wehh? alaa dkt je pon .nk tau ke? dkt kem kenari ,yan . tah aku tak bese g sane dan aku tatau condition dia mcm mne ! tp kwan-2 aku ckap dekat jep. seriously aku akan sedih dan rindu mama dan abah ! my belooved cats ! ouhh my Allah ,tak sanggup eden meninggalkan depa. 3 hari 2 malam. huu ,mcm mna nk duk hostel??. hee ,nnti aku bwak pic sekali..okay esok tade addclass ! HOHO i'm happy ! pemalas kan? bkn mcam tuhla , sebenarnya aku dh boring asyik lalu jalan yg sama 5 hari berturut-turut. homework banyak kot , F O L I O lagiiii banyakk ! . haa padan muka aku ! tape demi PMR 9A ! InsyaAllah.. kla tata~


No comments: