happy birthday abg long !




happy birthday abg long ! semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.sorry hadiah takdo ,ana pokai la abg long .hehehe nti besaq nnti

assalamualaikum ouls , hi ! hari nie bsday abg !hmpir terlupa besday abg sendiri .besday orang lain ingat plak hg nohh ana !.Hoho 10.2.2012 ! cepat giler masa berlaku kan?. aku tak sedar pun hari ni 10 haribulan. aku bkak facebook baru aku nmpak besday abg aku ! <-- adik yg tak sedaq diri ! kalu abg aku baca ,msti dia sedih. huhu yela aku tgok kt fb baru aku teringat ! , actually ,aku sibukla.terus je aku bgitaw kt mak aku. mak aku pun hmpir terlupa ! ZZZ >.< . apalaa semua lupa apa yg ingat? terus mak aku wish kt abg aku. tpi abg aku tak reply pun ckp thanks ,mybe dia merajuk kowt .kekeh yela wish lambat kn sape yg tak terase.sorryla tkde niat pun nk lupa.okay esok kena g skolah . whatt?! sekolah hari sabtu. haha gantila ,tuhla cuti bnyak konon lastly kena ganti. esok ada watiqah sijil pengawas ! OMA ,serious aku malu dan kena baca ikrar ramai-2 atas stage yg kocik tu hahh.aku dpt tugas protokol dan kebajikan ! sampai dua beb ! ,org lain dpt 1 tugas jewp yg aku kena dua !.ahaha ckgu ckp spe yg dpt dua tu ckgu percaya kt dia. Allah aku mna ada buat keje sangat pun , dok goyang kaki jewp.. tgk2 dpt dua tugas. yg protokol mmg taleh blahh. nanti aku kene jadi pengerusi majlis perhimpunan ! OHHH NOO pmpuan jadi protokol?! first time skolah aku buat. hahaha serious malu,ketaq n segan. okaylah tkde ape dah kowt. kbye :"D

No comments: