kekasih?


HAPPY VALENTINE'S DAY?? .


Assalamualaikum ! hi ouls , nampak tak perkataan tu?.WARNING ! jangan sambut ne ! mentang-2 lah hari ni 14 February hari kekasih ,so korang sesuka hati jewp nk sambut , Hello guys ! please ,don't celebrate it!! im screaminggg nowww... Islam melarang umat-2 Islam menyambut hari kekasih * jap aku nyanyi.. "Kekasihku di jalanan yg berliku" cer teka lagu apa nie? .alaa taktau ke lagu gabungan 3 suara tu..tak tau? tatau sudah. ade aku kisah? haha .ok sebab aper Islam melarang menyambut hari kekasih nie a.k.a valentine's day?. sebabnye bila kita sambut ,kita akan terjerumus ke pezinaan, <- ehh btul ke nie ayat aku? mcm salah jewp ayat aku. biaq la asalkan hampa semua faham la norhh..haha . maybe korang ckap 'hek elehh kiteorang bknnye nk wt aper-2 pun.' ngek ngok hang cakap macam tu !. mmgla, ouls tak sedar. ada pihak ke-3 sedang menunggu untuk ajak korang ke arah zina , saper ea makhluk yg laknatullah itu? SYAITANN ! mak dia ,ayah dia ,anak dia semua sedang tunggu mase je.jadi ouls tayah la sambut-2 hari2 kekasih ke aper.. buat per nk tiru gaya barat kn? . baik korang bace Quran lagi bagus..kbye nak menghafal banyak benda nie ! :) salam



No comments: