kem.

assalamualaikum. lame kan aku tak update? sibuk beb ! banyak HOMEWORK. serious banyak.
tak terdaya aku ,huhuhu. tomorrow is wednesday . whatt?. WEDNESDAY ! . bermakna lusa jewp aku akan tinggalkan family aku , rumah ,kucing ,facebook dan segalanya ! . bukannye aku matilah. jangan mintak aku mati :'( aku belum sedia amalan aku hanya sedikit.. urm esok msti kelam kabut dgn nak packing itu ini. aku kalau nk g mne-2 ofcoz bawak mcm nk g 1 sebulan ! . beg berguni-2 aku bawak. tah ape barang aku bawak pun aku tatau. ish-2 aku g sne 3 hari 2 malam jewp. mesti tak rajin mandi kan? yela cikgu cakap timetable padat mcm tin sardin ! . erkk aku sedih nk tnggal mak ayah aku dan kucing-2 aku ! . aku harap mase aku tade nanti keselamatan depa Allah pelihara , AMIN ! :) . p sana aku bawak mkanan banyak-2 . HAHA patutla duk tembam ja ,rupanya Hantu makan. alahh benda biscuit ja pun haih :P . oklah nnti aku citer ape yg best kt sane eak. don't forget to pray for me ! supaya aku selamat pergi dan pulang seperti biasa. thank you very much !

1 comment:

Are_Team said...

Sabarla Cik Ana,kejap je KEM tu.Tak lama pun.Kalau tak,aku pegi jugak terus cancel.Folio banyak