Math 12345678910


Assalamualaikum , blink-blink^^ ! erk giler kowt.aduhai mathematics nape kau susah sgt hahh?? ke aku yg tak paham?. seriously, aku suka sngat math. aku tak benci seperti org lain. tpi nk menyelesaikan soalan math tu ya Allah ! -.- .mula-2 aku fham pastu tak fham terus. skolah aku dh bljar smpai chpter 5. oklah. cma indices tu mula-2 fham , mai soalan cmpur division ,multiplication , fraction ERKKKKKKKKKK rasa nk gigit-2 buku teks. Asal aku sorang je tak fham??. org lain snang je buat..aku nie mmg lemah mathh ! direct dpt C, D and fail terus pun ada. teruk kan? aku nie haihh cm mne nk amik PMR?? .kalau math pun aku semput-2 ! .aku kne amik tindakan mulai skrg... nie blan mac nie adew exam penyelarasan plakk ! PPD nk tgok.. Erghh serious stress . aku harap math and science ,aku akan fham dan dpt straight A . tanak la dpt BCDE !!. aku dah serik..erm. ya Allah bantulah hmbamu yang lemah dan kerdil ini. fahamilah semua yg telah aku belajar dan ingatlah aku akan ilmu itu hingga ke akhir hayat aku ! AMIN.






YOU CAN DO IT , ANA !!! :")

No comments: