Bhahak


assalamualaikum , hye ! :) . sihat? . alhamdulillah aku sihat Allah kurniakan kesihatan kpd aku. aku bersyukur sgt-2. exam bukak cuti skolah nie ,satu hapak aku tak study g . mmg teruk kan aku? haii dhla exam tu penting gak lah. Penyelarasan akan ada 3 kelas , kelas pandai , kelas pertengahan dan kelas lemah. Ya Allah aku harap aku tergolong dlm kelas pandai ! AMIN. tapi bleh ke dgn usaha aku yg seciput nie? InsyaAllah aku akan usaha. bkn aku tanak kelas pertengahan tpi kalau bleh aku nk msuk kelas pandai barulah aku study betul-2 ,kalau tidak aku main-2 je. nak sngat-2 msuk kelas pandai even aku takdelah pndai mne pun, bleh la skit-2. mulai esok aku akan jrang online kot , aku nie mcm da ketagih nk online jep. hai biler nk insaf ,huhuk . ok tdi aku tak tahan dgn gelaran abg aku . hahah gf dia pnggil dia 'BUN' whahaha. tak tahan aku ! haha . nk tergelak rasenye. jauh beza kowt name dia dgn BUN. haha tkpelah gf dia cipta name manje dia . hahaha tobat lawak ! hahah pecah pewutt aku kalau teringat balik !. mmg pn muka abg tuh mcm bun skit. hahaha. dah-2 ana stgi setan syok tgok hg gelak ! ahaha k la bye salam.

No comments: