KEM KEPIMPINAN :D [part 1]

Assalamualaikum:face52: hello hello hello :x::x: ingat aku lagi tak? ke dah luper? . huhu sorry nahh dah lame tak update blog yg tak berape lawo nie hah. aku g mne sebenarnye? aku g kem lahh. kat mane ea? kem kenari dkat Yan . best wooo:face42: rasa mcam nk g lagi ! .aku tak dpt sertakan pic sbb aku tak bawak camera:face22: cikgu aku tak kasi ! sebagai pemimpin aku kne lah amanah kan.tak bawak la. InsyaAllah nti aku mintak kat cikgu pic kiteorang. aku g skolah bawak beg roda smbil wat muke comel:face38: hahaa. ramai giler ckp "hg nk dk sana sebulan ka?" .aku balas balik "awat kat rumah hg tadak beg cam aku ka?" amikk hmpa aku balas balik ! suka hati akulahh nk bawak apa pun. HAK aku okay ! .mula-2 tu belajar mcam biasa smpai time rehat:37:. cikgu suruh g bilik media dngar taklimat dulu ! . kiteorang pun g la kumpul kt sne. guru penolong knan rasmikan. pastu mula lah dpt kan bus masing-2 . kiteorang dpat bus lawa:face75: <---nanti aku sambung okay ! sibukla

No comments: