KEM KEPIMPINAN [part 2]

hee, sorry lambat ~ sambung balik ne :face75: kiteorang pn naik la bus yg comel cam aku tuh. haha perasan jewp ! . agak lame gak la nk sampai kem tuh. dahla dlm bus tu rmai dk potpet potpet dan driver pn tukang bawak laju ! serious pening kepala:face25: after sampai, terus makan. Haha dahla aku baru makan ,sampai sana makan lagi. mau tak gemok:123: . then kami diberi taklimat ringkas oleh pengarah utusan kem tu . Allah mmg aku ngantuk derr . bayangkan pkul 3.00 ptg:face23:time aku tido kt umah. pastu mkan solat dan macam-2 lah. aku mlas nk citer panjang-2. malam tu kami ade ceramah g. yg nie best ,aku tgk penceramah nie mcm warak la. dia ada tunjuk video mentos+yakult= ?? mesti korang pernah tgok kan. aku pn pernah tgok tpi cm mne tah aku terlupe jadi ape last skali. TENGOK TENGOK ! RAWRRRGGG . oh my Allah terkejut jantung den dngor suara HANTU tu:a:. aku mmg tak ingat video tu ~ ape daaaa.. pastu kami mcam biasa makan , solat dan tido. tido mmg lewat lahh. kau bkn tatau kalau dk dorm tu asyik nk menyembang ja.. haha bangun kul 5.00 lebih camtu. solat makan senamrobik smuala.. ada ceramah g. pastu aku dpt kumpulan 4 ! boleh tahan gak ahli-2 kumpulan aku. kami buat mcam-2. malam tu kami kne buat lakonan tema keibubapaan. dlm pkul 12.00 lebih gakla kami hbis berlakon. lastly kami kena marah dgn cikgu:face21: tau sbb ape? sbb kami asyik gelak diorang berlakon. kelakar kot diorang berlakon , bleh masuk maharajalawak ! . cikgu ckap kami sanggup gelak . pastu cikgu geram sangat cikgu tunjuk video-2 yg menyayat hatiku. huhu okay nie part yg sedih ! aku tak sanggup . aku menangis sampai muka aku jadi lain:face48:. yg aku hairan tuh bdak laki sorang pn takde yg nangis??. giler hati diorang keras cam batu !. salah kami gak dok gelak-2 plak !. hurmm malam tu bengkak hbis mata aku. terus tak lalu nk mkan. last skali hari ketiga , kami g jungle trekking ! best tapi memenatkan. ade plak org kata tak mencabar? bgi aku mencabar okay ! dgn naik turun bukit. sakit krem abis kaki aku tau tak ! :122: . mmg balik tuh sakit abis mcam nk tercabut . huhu klah aku dah tak tau nk explain cmne. tupun aku ada langkau step-2 kami. haha malas aku nk cerciter. kalau korang g MEMANG BEST ! . tak rugi pn g ! . kenangan aku buat selama-2 nya :face12: k bye !

No comments: