nothing.




Assalamualaikum =) Hye !
urm dh lame gak aku tak update, busy skit dgn kejew-2. hari sabtu haritu aku p Aimst University. bolehlah , aku p kem seminar B. Arab. aku bleh gak tgok suasana U. tadi aku trauma skit. nk tau? keta aku kena langgar. 4 buah keta kena langgar termasuk keta aku *ayah aku. selamat aku pkai seat-belt kalau tdak mybe aku akan terpelanting. Alhamdulillah syukur sgt-2 Ya Allah tade jiwa melayang ke ape. dahla time tu aku nk g skolah, dugaan aku dipagi hari. syukur sgt-2 aku dan ayah aku tade ape-2. urm takde mood lah nk tulis panjang-2. aku tgh cuba untuk lepaskan facebook perlahan-2. tamau ketagih sgt da. nk exam PMR lagi bape ratus hari je lagi. aku akan cuba InsyaAllah. nk on9 pn time weekends je. blog nnti aku design lain dh berhabuk.
kbye salam.

No comments: