secret admire ;)


assalamualaikum ! :) goodnight to all my readers. ehh ade ke pembaca blog aku? . nevermind im just want to tell you about something. Hee tittle kali ni secret admire?? whoahh gatai kau ana ! . haha bukan pasal couple or what, act korang kan tahu sejak aku dilahirkan didunia tak pernah g couple bagai rak semua. dan aku tak suka couple. ohh kire aku nie suci lah. maybe yes no yes :D hurm tadi kannnnn, aku tgok bdak senior skolah aku , Oh my Allah i want to scream abg form 6 tu mcam perangai abg aku , abg ilham -.-' . hehe sorry to mention you name :) . Aku suka sangat tgok perangai abg tuh. sebijik kot even muka tak same tapi kann dia pnyer pimples banyak gak cm abg aku. Haha jahat aku tgok pimples orang, biarlahh. abg form 6 tu pn g kem gak haritu nie. Haha dia pemalu auww. comel ja dia malu kucing-2. dgn laki-2 pn dia nk malu. tah ape-2 . haritu kiteorang suruh dia jadi MC kt dpan ,so dia tatau nk wtpe kt dpan tu lastly dia zikir. Haha mmg kelakar gakla time tu. kan mic tu bleh gerak-2 , dia g bengkok-2 kn. Ish takde keje btul la. Haha pastu dia jage bendera negeri kedah , mmg sama dgn abg aku kalau tgok muka dari jauh. dgn tubuh yg kecik molek tuh ,teringat aku kt abg aku :') sob sob . dah lame aku tak contact dia. aku busy je dgn hal aku. dia pn busy dgn keje dia . well income msuk an so dia luper la aku. tgoklah esok klau rajin aku contact dia , msti dia tak layan aku . huhh tau sngat perangai dia. abg form 6 bwak laju kot motor. motor dia lawa 135LC. fuhh black colour , dan beg skolah dia merah. tak tahan aku. aku takdelah minat dia , cuma aku teringat kat abg aku jewp setiap kali aku tgok abg form 6 tuh :)

2 comments:

Are_Team said...

Hai,pelik bunyi tu hehehe.Jaga kau punyer post tu k? takut jadi lagi nanti :D

dikna said...

huhh tak fham arr apa hg ckp