wink . wink . zzz .


Olaaa ! farhana di sini. Opss *luper nk bagi salam ! Assalamualaikum
hee , semalam kan kan kan kan kan. bape bnyak kan lahh. hehe , smalam aku g tman jubli , OCEHH ! yg tu pun nk hbaq kt owg. hehe , best oww ~ aku appointment dgn akak adah , kak anis dgn mimi ! kak adah bawak geng smkay dia . kak hana & kak nabila. mmg best ! study kt library . jumpa kak khalisah , aina syufni dan kak mira roslan =) hee , makin lawa kak mira dgn spec dia. ahaha , okay aku study sane kira lame jgaklah. mimi asyik pot pet pot pet . HAHA ! okay serious aku tak suker mak guard yg jage library tuh -_- , tegas dan suka USHA kami ! ohhmyy , serious aku meluat. kami nk buat group pn dia mrahh. aiseyman ! nk belajaq pn taleh. nk dk atas lagi talehh , org laki ramai sgt-2 . tak suke aku ! , mimi balik awai. sadess ! baru nk belajaq sama-2 . kak adah n kak anis ajaq aku :) thankss nah. huhu terharu sebentar ! , ana fham gak skit-2 kak adah dan kak anis terang. lain kali kita p lagi nahh. sorry pic? mlas der. aku tak amik pn dok kt akak adah dan kak anis. haha tayahlahh . lain kali aku upload k :)

No comments: