saranghae :)

Assalamualaikum ! saranghae <3 . hehe are you okay??
mari sini aku nk citer skit , hak alahh mcm ade org nk dngar. baca je la :)
tadi kan sekolah aku , ade budak-2 sekolah agama ape tah. aku lupa cuma aku ingat kt belakang tu ibtisam. whoah , kelas aku 20 orang kena keluar , 15 lelaki & 5 perempuan. 
kelas aku mmg skit pun lelaki , smua keluar. Hehe aman dunia !. yg pmpuan selebihnya tinggal di dalam kelas. ada bdak skolah agama ibtisam tu masuk kelas aku , Ya Allah ramai giler lelaki . 15 orang & 5 perempuan . haha mcm sama je. comel-2 dhoe aku tgok ! terutama lelaki lah.. haha aku rase diorang handsome g dari bebudak skolah aku ^__^ . besar-2 plak tu nmpak cm budak form 5 , U . comel ! haha gatal lahh. aku duk sebelah kwan baru nie , nama dia nurul ainmah :) . comel mcm adik abg angkat aku aka adik angkat aku gak kan? dah amik abg ofcoz secara automatik seluruh family abg angkat aku jadi angkat ! ape daa ayat. memeningkan je , serious comel laki-2 sekolah tu , haha tapi kami tak gedik pun nk mintak no fon , buat muka serious je , haha.
lepas diorang kuar , mule la weihh comel la budak dpan hg tuh. budak depan aku , pengawas . haha comel ! ade lesung pipit :D . depan skit , SubhanAllah mmg Ha Ha Handsome ;) . aku dah dpt no ainmah tu , nti aku tanye dia bdak-2 laki tu nama apa ? . haha gatal kau ana ! report kat mak kau ! ehhh kwan-2 aku yg tanyelah. aku takdelah minat sgt , kalau la diorang bkn form 3 dah lame aku amik diorang sbgai abg angkat aku ! OPSSS >.< mmpus kena marah kang !


sape mamat niyh? hoho dulu dia lah abg 'angkat' aku. zzz , bape bnyak abg angkat aku ade?
entahla , ramai ! haha. aku tak minat couple tapi aku suka berangkat ! kekurangan adik - beradik katekan. nama budak nie Alimul Hakim . aku panggil dia abg akim je , dlu aku amik so dia tak bape raselah angkat-2 nie. sbb aku yg amik dia , aku tataulah kami nie still adopt or not. sbb dia bkan bagitau aku pun psal nk putus-2 . kan aku buat dia sbgai list family aku , tgok-2 dia remove aku dari list family dia , so aku rase dia da tanak amik aku ! erm , lagipun kakak angkat aku aka ex-gf dia bagitau aku , yg dia tanak dah berangkat-2. hurm yela aku dgn dia duk jauh , tak pnah jumpa . dia stay muar , aku stay kedah. so cmnelah nk jumpa?? . kalau aku dk muar dah lame aku jumpa :) . tapelah aku ade abg ilham :) . muka diorang pun hampir nk same ! . sbb tuh aku terima dia sbgai abg aku , sbb dia ade iras-2 dgn abg akim nihh. biarlah mane tau satu hari nti , aku g muar  , jumpa dgn abg akim . amik balik =) serious sayang lagi budak nie ! berangkat dia hampir 2 tahun lebih kowt , banyak kenangan di myspace & facebook ! . lain giler muka abg akim pic tu , dulu-2 handsome g :P maybe skrg dia dah tua. huhu jahat mulut aku ! dahla nti aku citer psal kaka   angkat pulak. dk citer abg-2 je , meluat plak aku ape lagi korang an??. tade kena mengena pun dgn PMR . cuma nk luahkan isi hati nie ,huahaha . kbye Salam :D

No comments: