Earthquake??

Assalamualaikum . earthquake? oh my Allah.
seriously? yup it was happening just now
but aku tak rase pun.
penang yg rase gegaran dan area sp ade gak skit-2
aku dengar pun takut. Ya Allah nape nie?
umat manusia terlalu melakukan maksiat sehingga Kau dilupakan.
Allah murka kepada kite ,guys !
adakah nie gambaran hari kiamat? Aku tak sanggup hadapinya
lebih baik aku mati dari menghadapi HARI PEMBALASAN MU
tapi adakah amalan aku sudah cukup? cukup untuk makan je
aku nk mati sebelum hari kiamat , dan mati dalam keadaan iman
AMIN
malam satgi ade lagi gempa bumi. serious takut !!
aku harap negeri KEDAH & MALAYSIA tak kena lah segala bencana tu YA ALLAH
aku tak dpat bayangkan skiranya area aku kena !
hurm di facebook & twitter ramai duk update psal nie
tapi aku tgok ade juga yg tak kisah dan tak takut
GEMPA BUMI pun masih relax g???. nie bdak sekolah aku ckp mcm nie

Okeyh . hg rasa dh ka ? aq xrasa gi nie . teringin gk rr nk rasa . lau dpt rasa aq taubat troih r .

gile ke hape hang nie? aku rasa hg tadak akai kowt. sedangkan makhluk Allah di muka bumi nie sentiasa takut. hg bleh kata mcm tu? dah kena baru nk taubat. TAIK hg ! amik nie mula aku nk mencarut nie. mcm mna hg tau hg dan nk taubat? BONGEK . hg ingat Allah terima ka taubat hg msa hg nk mati, PUihhh boleh blahh . da terlambat weiii ! gila la hg nie . mak hg nie da la alim , hg ikut prangai sapa ?? aku tau ! aku tau ! beruk kowt. tapi beruk pun pandai g dari hg tuh tau dakk.
geram aku tgok org zaman la nie. tak takut dosa ka wei?
Grrr sabar ja la. Ish Istighfar banyak-2 . aku nie asyik mencarut ja
sorry la aku da taleh nk sabaq nie. aku nk luahkan jugak.
sorry sapa-2 yg terasa tuh.


No comments: