erkkk.



Assalamualaikum , nampak tak pic di bwah nie?. kalau tak nampak
korang cuba bosar-2 kan ea? kalau tak nampak jgak hmp korang mmg pendek umur ! .
hehe. okay cer click --->

muka kau kacak sgt ! -.- tak smpai hati aku conteng ! . haha, k aku btul-2 tak fham dgn mamat niyh? asal dia tak fham? . nk kte aku ckp bhasa asing tkde plak kan? . bhasa melayu smua. nk kte aku ckp bhasa KL , tkde jgak. tapi dia tak fhm gak ape yg aku ckap. adoii ! skit-2 merajuk. zman skrg org lelaki kuat merajuk ea?? . please lha weyhh !. terbalik da kowt. meluat aku ! . pastu dia sruh aku block dia. HAHA asal awak tak block saye sndiri, wak?. kesian ea kt saye? . saye tanak bermusuh dgn awak so saye tak kan block awak. klau awak nak , block la sndiri saye nie. nape tak sanggup ke? . urm mcm-2 lha awak nie -,-' aku mmg tk suka cple . dan aku tk pernah couple slama aku hidup di muka bumi nie. bkan jual mhal lha , cuma tak biasa ! haha lgipun couple itu haram kan??.k dahh ckup psal cple-2
ilham besa-2 je? HELLO itu abg saya. even angkat-2 pun , saye ttap anggap dia mcm abg sndiri. so takde kena-mengena dgn awak. saye twu awak tu jelez dgn abg sye? dia lagi hnsem twu !


pastu kan, aku ngadu kat abg aku :D kbetulan dia online . lma gaklah
aku buat bodo je , pastu tiba-2 aku chatting ngan dia , ngadu tuh. adik kesayangan^^
hahaha. thanks lha abg ku ;D coz sanggup tlong adikmu nie. ily ! haha gedik giler aku..
aku gedik-2 dgn abg je, dgn lelaki lain arhh blah la kauu !. tpi abg , why abg clash with kak fudz? ohmyy ! syanglah kak fudz , da la cantik. urm harap-2 abg cple balek dgn kak fudz ea?? AMIN. adik twu abg salah fham nie dgn dia, even abg tanak citer dgn adik. biarla kang abg bunuh diri plak if adik pakse-2 abg , kan??. adik bgi nasihat abg ckp ok je?? huh it's okay lha. adik twu abg frust. be strong ! :') . besday abg lagi bape hari g ea? 2, 3 , 4 , 5 , 6 ,7 , 8 . woww ! 8 days lagi. tunggu ea adik baling tepung & telur. Haha sayang kau lha pakcik ! sbgai abg je tamao lebih-2 nah , tanak terangkat-2 der dgn abg nie.

No comments: