friends forever ! :')

Assalamualaikum , whoop whoop .
lama sudah tak update blog yang tak berape comel nie..
hehee. how about you? im fine ty :D . hehek , sekarang kite tgh busy yg amat !
busy dgn homework , busy dgn addclass , HUH !
tadi kann , ada addclass . Alhamdulillah semua ilmu masuk ~ esok?
SEKOLAH ! argghh i wanna screaming now. ape nie? hari sabtu sekolah??
cuti ganti okay. padan muka sape suruh cuti bnyak hari maa
Haha =,= . okay minggu nie 7 hari sekolah sekolah sekolah.
k maybe busy dgn homework ! , takpelah berkorban untuk kejayaan kann?
bersusah-susah dahulu , senang kemudian.
InsyaAllah pray for me ! thankyou.
okay part nie mmg sedih ! aku dah bape
hari tak tegur kawan aku yg penah rapat dgn aku dulu . bukan gaduh ! tapi ermm. mak aku tak kasi aku kawan dgn dia dah. sape dia? Nur Ain Farhana .
okay dialah kwan aku masa aku form 1 sampai form 3 nie
dialah yg banyak tau rahsia aku , aku selalu luahkan problem aku kt dia
kdang-2 aku selalu gak gaduh dgn dia ,tpi tak lebih seminggu
tapi skrg , kitaorang mcm musuh plak even kami tak gduh !
korang tw sbb ape aku taleh kwan dgn d
ia? Erm , mak aku ckp sbb aku menurun dlm exam , punca kwan dgn dia.
yaa kami banyak main , talking-2 dlm class. asal nk belajar je sembang merapu
mungkin ada hikmah di sebalik nie ,
mak aku nk aku berjaya ! takpelah kwan bleh dicari !

to you Ain Farhana :
thank you for being my friends for 3 years
and i will remember our moments.
you make me smile , cry :')
we always fight , right? . but im so sorry if i doing mistake to you
although we are not friends anymore , we still friends forever !

* aku tak terer bi , tapi aku tetap mencuba :)

No comments: