happy Vs sad





amboih aku rajin update sungguh , hee :) . okay alhamdulillah ayah aku 
batal untuk buang kucing-2 aku ! . syukur sngat-2 . bukan ape kesian tgok nasib kucing-2 aku nnti urm tamao sedih-2 dah k , smile please ! :D
tadi kan tadi kan , aku p makan dkt hussein . ape tu? nasi kandar lah. masa aku makan kan , 
tiba-2 ada BUDAK LELAKI nie ! ya Allah , tergugat iman aku tgok ~
ensem amattttttttttttttttttttttttttttttt ! dahlah putih , cute plak tuh. smart lagi ! 
amboih gatal kau , ana ! .tapi kann dia mmg comel :) . i like ! aku tgok dia mcm org kaya..
hahaha wei ingat PMR la dk ingat laki tu wtpe? . takdelah aku nie bkn suka kt dia pun
cuma tgok dia ~ perghh ! comel comel ! . gedikk plakk aku nie -,- . 
haha dahla rambut pacak bkn mcm balung ayam aihh . biasa-2 je , huhuhu serious comel !
mcm nk amik dia abg angkat aku je ! haha mmpus kalau abg aku tau :P
melawak je abg ;) . adik tak mau curang-2 dah aih , dan mlas amik bnyak-2 
kang terangkat plak. so abg sorang je adik amik ! . even bdak-2 lain lagi ensem dari abg
tapi abg pilihan adik , chewahh ! ayat taleh blah .kembang kempis hidung tuh plak nnti klau abg aku baca. nk termuntah aku baca ayat aku tuh ! . abg yg amik aku. takdelah abg pun ensem gak :) cuma skrg dah kurus . tak bape sgt , hahak. rambut cuba bagi elok-2 skit
buatlahh rmbut mcm dlu , kn lawa ! . skrg rmbut mcm ape g , mmgla style korea. tapi......
erm bdak-2 asrama ckp psal abg , adik malu twu ! tapi takpela ikut abg la nk buat cmne pun
acece ~ mcm abg aku baca xD . haha

No comments: