Hurm. . .

Assalamualaikum :-)
hola ! wei tadi ayah aku pegi amik REPORT CARD !!
wei serious im nervous . aku duk dlam kelas susah hati je.
da la dapat result teruk ! dpt no 15 . * Malu gila !
ishh , awat hg teruk sgtt nie? . korang tau tak , skolah aku ikut mcm STAM
dah plak , Stam tu ape? stam tu untuk form 6 . mcm agama lahh
kalau korang gagal satu , bermakna smua gagal even korang dptt smua A
tapi satu lagi OUT ! , cehh , aku baru tau cikgu buat mcm tuh
kalau tdak , aku tak kan buat sambil lewa math tuh.
soalan senang kacang je , petik jari je ! aku g buat susah , BODO la aku nie
kesilapan aku yg tak dapat di maafkan ! . aku rasa mak ayah aku marah
yela , mak ayah mne tak risau anak dapat mcm tu.
balik tadi , aku pening ! . tah sbb ape. dlam kereta aku duk diam je sbb pening
ayah aku pun diam je , risau gak aku !
balik-2 , mak aku pun diam gak , aduii aku rasa diorang marah arhh
tapi diorang tak bebel lagi lah. aku tak biase lah , kalau aku buat kesilapan usually mak ayah aku akan mrah , nie belum g ! still quiet je . risau aku .
urm satgi marah la tu kan? .
serious takut , aku banyak menurun bhai !.teruk giler aku ,
study ape tah aku nie. tadi aku g jumpe guru kauseling sekolah aku.
aku tak dpat tahan da , aku nk luahkan isi hati aku
Alhamdulillah ya Allah , kau permudahkan urusan aku
akhirnya aku dpat tau cmna nk belajar scara berkesan.
well , im always playing ! .
urm k la doakan aku yg terbaik k ! ty :) salam

2 comments:

BlazzerEzio said...

Hmm,Cik Ana aku sedang2 nervous sekarang.Tunggu ayah aku datang je.Dah la umah aku bersepah sebab gempa.Kuat jugak ibu aku bagi tahu :(

dikna said...

hg mesti pandai ! . ouh betul ka? alhamdulillah rumah aku tak kena.kena tolong la mak hg.