Facebook Vs Twitter

Assalamualaikum ! hee sorry la ye sbb selalu update sampai korang muak dgn aku?
hehe ,ok from now say goodbye to my facebook . nur ana & hana ishak . 
sure ! i will miss both of you :) . just my else acc i didn't deactivate because i love my family .
how about my twitter? InsyaAllah i will deactivate too but tomorrow. 
sbb apa aku deactivate? sbb memandangkan PMR bakal tiba 
so aku nervous ! . aku kan ketagih sgt? so takde cara lain dah selain deactivate
harap aku deactivate panjang ! lepas PMR baru on9 puas. 
cikgu farhana ckp " berhentilah main facebook , tak lama dah tinggal bpe bulan je"
betul gak kan? asyraf , adik cikgu aku pn dia dah ambil acc asyraf.
nampaknye aku pun kena buat mcm mna cikgu farhana buat lah !
nie semua kejayaan aku ! .

#tolonglah kawal nafsu aku dari bukak twitter & facebook
lagi 136 hari je lagi PMR
sabar la k? . lagi 4 bulan aku akan kembali :')
twitter , mybe sebelum sebulan aku akan on9 sat pastu deactivate balik ! aku takut hilang
haha ok. pray for me ya ! salam :)
lepas nie blog plak jadi teman aku ya? . hehe

No comments: