Happysad moment



Assalamualaikum ! guys :)
haha , ok aku tak nak update banyak . cuma nak cakap banyak. hehe
this time , special to Lin :)
Lin ! haha  tiba-2 aku menangis time aku tulis nie :') . Thankyou for being my friends selama berape bulan entah. aku tak tak ingat pun ! huu , sorry. kaulah suka buat aku naik angin , menangis , gembira , gelak and so on and im happy because i've friends like you.  Sure , aku akan ingat semua moment kita sebagai sahabat =) . Truely , aku suka kawan dgn kau ! . aku tak tipu lah serious. Lepas nie , kita tak akan chatting and tweeting sama-2 kan? . Whoo i will miss that. bila aku buka facebook aku , kosong ! . takde lagi nama kau dalam inbox and noti aku ! . bila aku online twitter , tak de lagi kau mention nama aku !. Huu , sedih bhai.  kau kata mesti aku boring kan? yela asyik nampak muka kau je?. Huhh takla , aku nie tak akan boring lah dgn kawan-2 aku. Aku ingat lagi kau selalu panggil aku tuan puteri , princess , intan payung  , cik ana and adik? . suka merepek la kau ! . haha tapi aku suka lahh. aku dah anggap kau mcm abang aku & family aku sendiri! . even kau suka aku sakit hati , tapi aku tak ambil peduli pun. aku minta maaf lah kalau selama nie aku ade buat kau sakit hati , terasa dgn kata-2 aku , perangai . 
kau , dengar sini elok-2 dan baca elok-2 . Aku nk kau belajar elok-2 ! jangan nk mengarut ckp kau akan mati ! aku sepak kau laju-2 kang . InsyaAllah suatu hari nanti aku & kau akan jumpa maybe terjumpa di University ke kerja ke . mana nk tahu kan? . macam dalam drama-2 tu haha. Selama nie , kaula jadi penasihat & pendengar masalah aku , dunia aku ! . kita asyik kongsi sama-2 kan? . dari pelajaran sampai mengarut-2 .aku suka kawan dengan kau sbb kau nie gila-2 sikit . haha , aku suka gelak sorang-2.Thanks sebab selama nie, kau dah tolong aku protect facebook aku , desk aku . beritahu aku itu ini ! . kau dah tolong aku banyak sgt ! . aku hargai dan aku tak tahulah nk balas kau dgn ape. Aku sebagai kawan , aku akan mendoakan kejayaan kau dan kehidupan kau. Semoga Allah balas kebaikan kau ape yg selama ni kau tolong aku  !. 
kaulah kawan aku di dunia dan di akhirat , Lin :)  You are the best friends !

ingat lagi lagu nie kau beri? . thanks sgt2 ! :)

No comments: