Kenduri

Assalamualaikum ! ^^ * tak jawab dosa
ngee ~ amacam ? sihat . aku mcm mana? Alhamdulillah sihat walafiat
Allah kurniakan aku kesihatan. sebenarnya aku tak tau nak update apa
tapi semalam aku pergi kenduri aunty aku . aunty ekin & uncle malek. huu , diorang muda lagi tau! patutnya aku kena panggil diorang kakak & abang . tapi mengikut salasilah keluarga , aku nie nephew diorang ! haha tak percaya? suka hatilah. okay cuti sekolah nie pergi mana?
pergi mana sgt?? nk PMR so terperap dalam dinding konkrit nie jela. 
balik kampung  & pinang tu je kerja aku ! 
actually , aku nak jalan-2 hirup udara ! aku boleh tension kalau duduk di rumah je.
sedar tak PMR lagi tinggal berape hari? fuh ! ya Allah . lepas nie tak nak main sangat mcm dulu tak sempat lah wei ! nie dah nk masuk bulan 6. so tinggal 4 bulan camtu je. Gilaa ! huuuu 
skrg asyik messege dgn kawan aku je , buka facebook chatting dgn dia lagi , buka twitter tweet dgn dia lagi . huu dah mcm takde orang lain? maybe orang lain pupus da kowt. huhu , sorry ler lin . hahaha fact kan? . asyik-2 hg ja . boring ! haha <- melawak ja k? . sampai hbis kredit aku msge dgn hg.abg aku pn tak smpat aku nk msge , hurmm . tah dia ingat aku ke tidak. maybe dia dah lupa.biarlah , nanti lepas PMR aku akan contact dia puas-2 sampai aku tak bernafas ! hambik !
InsyaAllah , adik akan contact abg lepas Pmr ye?. nanti adik akan beritahu my results
but i hope that time i will get full A (9A) ! AMIN . <- mcm lah dia boleh baca isi hati aku nie . dia sibuk dgn belajar maybe.janganlah teruk ! buat malu family aku je !tambah-2 orang pinang . kan diorang nie nilai sikit orang-2.biar aku kalah UPSR tapi aku akan menang PMR . InsyaAllah . aku nie cakap kosong saje tapi usaha pun habuk tarak. InsyaAllah aku akan berubah secara drastik ! okay-2 dah takde idea ! bye Salam

* my aunty & her husband . hi my uncle ! haha yg nie pic time tunang . 
masa wedding? aku malas nk ambil pic . nnti la tunggu aunty ku upload.hehe

semalam akak tina & abg zack pun diijabkabulkan. sapa kah diorang? jeng2 . diorang cousin lin .
aku kenal diorang dlm twitter je. lin tu? huh hari-2 aku nampak dia dlm kelas aku 
boring aku tgok muka dia ! haha .
tapi aku tak pegi tgok pn diorang nikah . sama dgn aunty aku lah ! fham-2 jela dgn mak aku tu kalau jumpa kerabat dia. tak ingat dunia bahh ! . huhu

* sweet kan akak & abg zack? huaha kelakar lah
ok hasil seni dari photographer international -,- 
ape pun selamat pengantin baru ! semoga kekal hingga ke akhir hayat ~
dan cepat-2 dapat baby ! haha

No comments: