Sudah tua :)


Assalamualaikum ! hye :D wahhh i miss this blog !
dah lame aku tak update kan <- acah je ! . k sorry citer nie semalam pnye
tapi gedik nk tulis hari nie . smalam sibuk ! . semalam on 8 MAY 2012 . that's my birthday ! :')
ya Allah , aku bersyukur sangat-2 , kau masih panjangkan umur aku hingga kini. sekarang aku dah jadi remaja , bakal dewasa?  , anak dara =.= semua ada kan? . aku teringat zaman aku kecil dlu , i cant forgot it ! :') .  cepatnya masa berlalu . dulu aku 5 tahun skrg 15 tahun ! tak lama lagi akan mengalami alam dewasa . ya Allah ! sebak dadaku. lepas nie aku kena berdikari sendiri tanpa pengawasan mama & abah . huu , tak dpat aku bayangkan ! . k2 dah aku nk menangis tulis nie. semalam , ramai gak kawan-2 aku wish kt sekolah ! kebetulan teacher aku bagi kek? , aku tatau sbb ape tiba-2 dia nk bagi kek tu kat kelas kami. "mcm tau-2 je hari nie besday aku" . hehe , sedap kot kek dia bagi. dia kata dia buat sendiri . aku dgn wannie g ucap thanks kat dia . dia ckp " hari nie hari jadi kamu kan farhana?" . aku kte dalam hati aku "mcm mne teacher twu nie? . ouhh mybe dlm fb" . haha depa dk heboh-2 hari tu bsday aku ! cikgu vee pn dapat tau ! malu kot ! hampa nie ! anyway thankyou sape-2 yang wish aku tak kira dlm class , skolah , facebook , twitter & lain-2.aku terharu sgt-2 ! mcm nk nangis je. Thankyou abah , mama sbb doakan ana dan belanja ana makan RFC . dpat makan Radix Pizza xD sdap gak ! .  mama " ana nk kek angry birds ^^" tu hajat aku dari haritu , nmpaknye mak aku tak beli lagi. takpelah lain kali ! .Thankyou jugak kepada abg long & kak ipar , kak siti dan faqih sbb sudi join ana makan RFC dgn mama abah. sanggup balik dan meraikan ! sorry guys , aku takde pic. Thanks to my classmate , yg mana wish esp wani , naimatul , wannie , mimi , mira , nazihah , fahira , nadiah , yati , intan , athirah , ainey , fiqah , ain farhana , dayah , hathim , asyraf & sape-2 je la.  Thanks to facebookers ! seramai 80 lebih la wish aku <- so bangga? taklahh. cuma terharu. thanks korang ! present ape yg aku dpat? . present makanan je , aku kan suka makan? -,- . haha aku nie takdelah jenis mintak-2 suruh belikan iphone , psp , ipad , dslr smua tu . even aku nak , tpi aku pendam sorang-2 je. aku tanak susahkan sape-2 . dah la belajar tanak , nk benda mahal-2 . banyak cantik ! . lagipun aku tak diajar untuk benda smua tu. takpela nti besar nanti aku beli banyak-2 ! . okay mendebarkan part nie . hari isnin nie start mid-year exam ! k masa untuk stress ! haha . k aku baru study skit , hafal pn skit. dah la lusa nie aku nk g akad nikah cousin aku. msti tak baca buku pnye lah ! confirm ! banyak main. ke hulu ke hilir , hapak pn tak dapat ! .  doakan aku semoga Allah bukak hati aku untuk terima ilmu dan ingat . dan success dlm exam!  thankyou guys ! :) 
k kawan-2 aku ckp aku nie panas baran? haha ramai cakap . iye ke? aku tak tau la plak. maybelah sbb kalau ada yg aku tak puas , geram . aku akan hot ! kalau boleh nk campak-2 meja ke ape ke. aku tak sedar pn ! diorang kte takut nk kawan aku sbbnye aku nie jenis panas baran . so jangan cari psai dgn aku k? . aku nie sbenarnye kt luar nampak garang , tegas tapi hati aku lembut nk mampus ! suka menangis kalau ada org buat aku terasa even kt luar aku geram ! . haha tapi aku nie jenis tak berdendam . aku nie cpat cool balik ! jadi jgn buat aku jadi singa ya ! hahaha . kla panjang la plak kali nie ! kbye . salam .


*(petikan dari facebook :) thanks kaka & abg :) . i love u ! . abg ? nape kau tak rply? cehhh ! meluat arhhh ! . haha takpe adik tak kisah pn , msti abg malu kan?. haha . cuma abg akim je tak wish pdahal dia on9 time tu , huhh biorlah dia. g mam*** ! opsss . haha
                                                 Happy birthday to you!                       
           
                                                 Happy birthday to you!
                   
                                        Happy birthday to nur farhana ishak
               
                                                Happy birthday to you! :D

*giler nyanyi untuk diri sendiri !
 
 




No comments: