Wednesday story mory :D

Assalamualaikum saranghae <3 . Hehek im so sorry my dear ( blog ) . 
Im always busy with my homework , facebook & anything !
alhamdulillah aku bersyukur kepada Allah S.W.T kerana Allah masih beri aku kesempatan untuk  tulis benda yang tak berapa penting nie ! dannnn aku sangat bersyukur kerana akhirnya
fb aku boleh dapat balik. mau tau sbb ape? sbbnye fb aku kena log by hacker ! kejam right?
ermm hacker tu bukan org Malaysia , aku malas nk sebut country tu biaq lah. semoga Allah membalasnya kan? . selamat dia tak buat ape kt fb aku. Dia tak puas hati dgn aku sbbnye aku tlong seorang kwan (lelaki) aku nie. 'Thanks for Hathim , aku tatau nk balas hg dgn apa , semoga Allah la balas kebaikan hg sbbnya hg tlong aku trace pssword aku dan mcam-2 pasal fb !' 
Okeh ? berita menggembirakan dan berita menyedihkan.
nak dengar yg mane dlu? okey-2 kite cakap psal gembira dulu ya?!. Minggu depan tak jadi exam!
Hahahaha , tapi start 13.5.2012 . Jadual exam pun dah dpat. so nanti aku tak rajin on9 , update , post & whatever ! . Haha kau nie ckp je ana , lastly kau on9 , post gak. InsyaAllah aku tanak dah main-2 aku nk buat sungguh-2 sbbnye exam nie penentu kelas aku ( terbahagi kpd 3) . so aku harap aku dpat masuk kelas terbaik A . Amin , guys ! pray for me ! :) thankyou.  Berita menyedihkan plak , exam habis 25.5.2012 . elokk sangat-2 ! haha blur otak aku . dan aku nk pegi cousin aku punye wedding on 19 nie ! adoyaii . minggu dpan payah minggu satu lagi payah ! kau nie ana ! . haha minggu depan birthday aku ! <--- Kantoii ! hahaha.  Mak aku ckp , 'hg bkn mau study awal-2 malam nk peksa baru nk study !' okay aku akan study awal-2 , hafal awal-2 , baca awal-2 . semua awal-2 . mcm awal ashaari plakk :DD . harap aku dapat yg terbaik ! . k mengenai merentas desa haritu? . aku ketinggalan nk cerita act , aku malas nk update haritu. sbb aku tgh giler psal fb aku kena log ! . so takde mood haritu nih. k merentas desa? okla agaknya jauh jugak . 8KM tuhh ! sakit kaki aku. tapi aku tahan je , even kaki aku nk naik kremm.janji aku boleh jalan ! aku tak lari pn , malas ~ aku takut semput tengah jalan kang mamposs ! haha. aku jalan laju woo ramai kwan-2 aku tak larat nk kerja aku ! tapi aku tak dpat no apa pun. Haha . Nk tgok pic ?. sorry aku tak bwak camera , camera aku hang ! cam apa g . handphone? saya tak sekaya anda yang pakai iphone 4s , samsung galaxy n blablabla tuh . k nie aku amik dari kwan-2 aku , ehe lyna sorry aku amik pic-2 hg . Kbye ! pray for me examination and don't forget to wish me on 8 MAY 2012 ! My birthday ! xD .  Habis sudah luahanku ~ Salam











The best moment ~

No comments: