Holiday !

Assalamualaikum ! hye guys. korang macam mana holiday? mesti seronok punya lah kan? . Hurm aku? boleh la setakat pergi pulau pinang dan negeri aku tinggal sekarang. yang lain mama aku cakap " NK PMR KAN?" hurm . so boringlah ye? . sebab tu aku takde idea nk update apa sebab aku takde pergi mana-2. Okay , malam ni kawan aku nak datang . Ohyeah ! dia pecah rekod lah sebab dia kawan lelaki kelas aku yang berani datang . haha , mak aku masak laksa . entah nanti dia dgn akak & abang mkan ke tidak. kita tunggu je aih? . gelisah aku ! hahaha

 #Omel dop? baby maksu tu. hahahak 

No comments: