Trial :O.

Assalamualaikum ! *muka ketat

Haha asal dgn aku nih? nak Ter"Be" ke hape ? Ehh takla. aku cuma buat muka ketat je salah ea?
Weihh korang, korang tahu kan this year i'll taking PMR *sorry my english is broken*
Fuhh *lap peluh* Trial bakal menghampiri aku . ya Allah kalut + ketaq semua ada.
Hanya Allah S.W.T saja yg tau mcm mna perasaan aku ! siapa tak takut weihh ????
PMR lah menentukan kerjaya aku . nak ambil aliran ape ? nak ke mana ?
Of course lah aku nak masuk sains tulen , nak pergi SMKA atau MRSM
itu target aku , setiap orang ada impian .
tapi aku dah tak boleh nak leka dahh , PMR semakin dekat . tinggal berapa hari lagi je ?
belum terlambat kan ? aku kena prepare awal-2. hanya tinggal 2 bulan mcm tu je lagi.
InsyaAllah , aku boleh dapat apa yg aku inginkan ! cuma aku kena usaha kuat & lebih sikitt !
aku akan buktikan kpd mama abah , family , kawan , cikgu semua yg aku pun boleh success !
dan cemerlang seperti orang pandai yang lain .
orang lain boleh dapat kenapa aku tak boleh ? padahal otak sama je bukannye lahir-2 terus jadi pandai ? . semua kena usaha dulu . Kecuali Allah bagi dia keajaiban . dan aku tahu Allah tak kurniakan dkat aku mcm tu . aku kena usaha .

From now i must wake up wake up !
i must do exercise more !
i must reading more !
don't too much relaxing !

PLEASE WAKE UP FARHANA ! PLEASE ! Ohhh Allah :'( help me !


No comments: