Crush..

 [One day , Capital F .he wiil be mine . InsyaAllah :') ]


Assalamualaikum :) .
Semalam aku tengok video klip Irma Hasmie dan Husband dia kenal mcm mana .*padahal dah lama video tu*  Ya Allah rasa heaven je, mcm nanak jugak lahh. Haha, okay aku gatal nak mampus ! . PMR baru je habis dah gatal. Eh kalau gatal, garulah. Haha, bukan cuma aku saje nk feeling :P . Aku tak nak kahwin lagilah, belajar dulu kerja bagus-2. Entahla, bila aku tengok video kak irma terdetik hati aku nk tulis pasal Crush aku,hehe. Kak irma dan husband dia kenal di Tanah Suci Mekah, Allahurabbi :') So romantic for me . Diorang kahwin bkn bercinta pun, baru kenal je. Serious , aku nak jumpa Crush aku dkt Mekah :') . tapi aku tak nak lah jumpa dia masa dia dah kahwin , aku nak jumpa dia time dia single.  Entahlah, dia nak ke Mekah awal-2 ke tak ?. Takpun jumpa di tempat yg suci mcm Masjid ke ?. Pun bolehh. haha. Aku nie mcm tepuk sebelah tangan je kan ?. Tah-2 crush aku dah ade ramai peminat , sobsob :'/ . Ye aku tahu dia baik hati, warak maybe ?. Tapi aku tak kisah , Allah nak jodohkan-2 aku dgn sape-2 pun , tpi menepati ciri-2 aku yang nak, hehe. Kalau Allah jodohkan dgn dia lagi bagus, hekhok gediknye ! hahaha. Takpe, biar aku sorang je yg tahu dgn Allah. Ramai kawan-2 aku tak tahu even bff sendiri ? hebat tak ? :P . ehehe cuma sorang kawan aku tu jelah terlepas rahsia ! hahaha, dia dapat bau aku punye crush. Malu gak lah, entah mcm mana aku boleh ter minat dkt dia ? , maybe dia ckp sopan-santun dgn aku detik permulaan ? Chewah. , nak muntah aku baca. Haha, biarlah aku nk kahwin tanpa bercinta mcm kak irma. Capital F, saya harap sgt saya dpt jumpa awak di depan Tanah Suci Makkah :') . I really hope that ! Awak bawaklah family awak di sana, mana tahu kita akan jadi mcm Irma Hasmie dan Husband dia. Haha, k aku merepek dan gedik !
Sorry for that. 


(video nielah yg aku ckp, sweet gila woiitt ! ) haha



No comments: