Merdeka PMR .

Assalamualaikum ! :) 
Muka tgh excited nak tulis blog ! hehe. Okay amacam exam aku PMR ? . Even dah dekat 5 hari aku habis PMR, tapi memandangkan aku dah janji korang nk cerita pasal 3 lagi paper kan ? Alhamdulillah semuanye berjalan dgn lancar ! dan harap semua keputusan dpt yg terbaik ! , Amin. Nak A , please ? :). 

Isnin.. 15/10 -matematik paper 1 & paper 2 dan Khb

Math ?? hehee. InsyaAllah boleh. Harap dpt score even ada jugak kira-2 tak dpt -.- . Paper 2 ? Alhamdulillah harap aku dpt markah tinggi untuk paper 2. Khb ? alhamdulillah kebanyakan aku dpt jwb dgn baik...

Selasa .. 16/10 -Bahasa arab

Mesti budak SMK dah merdeka kan ? sbb ada yg tak ambil Ba. Tapi aku ambil ! hehe. Yg frustnye ustazah spot karangan internet dan lain-2 . Tapi tak spot pn faedah perpustakaan. Terkejut jgak den, tapi alhamdulillah banyak aku karang sendiri sbb aku tak focus karangan tu sgt time hafal dlm buku karangan. Harap pemeriksa tu kesiankan saya, ohh please Allah :'/ . 


Merdekaa ! Merdekaa ! Merdekaa ! 9xx . Harap dpt 9A :) Amin



No comments: