Sombong ke ?



Hye =) . haha , tuhla aku. siapa tak kenal budak yg mempunyai hidung seperti buah jambu air dan mempunyai pipi yang sangat tembam, sekali tengok macam kuih pau yg ada di pasar malam. tapi aku bersyukur kerana Allah jadikan muka aku macam tu. Okay jangan tenung gambar aku lama-lama, kang jatuh hati payah pulak aku nanti. i'm single but no available, whaha promote diri nampak. tak mau couple okay

Korang rasa aku ni sombong tak ?, bagi aku lah kan, siapa yg tak kenal aku dgn 100% akan anggap aku sombong nak mampus. sbbnya aku ni dkt luar, jarang senyum. dgn kawan-kawan pun sama, terutama lelaki lah, sbb aku takut diorang nak tackle aku, *perasan betul*. kalau org senyum dkt aku, baru aku balas. entah sbb apa , aku dah biasa macam tuh. tapi kalau aku senyum, pergh mcm gula-gula kapas, huaha cuma tak ada lesung pipit je. kalau ada mesti lagi comel, hukhuk terpuji lebih pulak ye ? xD. Tak kenal maka tak cinta. betul tak ?, cuba korang tanya kawan-kawan aku, diorang dah jatuh cinta nak kawan dgn aku. hahaha

Aku tak sombong sebenarnya, cuma malas la. aku ikut mood jugak. skrg ni semua tuduh aku kata aku menghilangkan diri dkt facebook, twitter dan sebagainya. haha, mmg aku menghilangkan diri pun, stress agaknya dgn PMR -,- errrr.aku dah mula muak dgn facebook dan twitter. malas dah nak layan semua tuh, kalau aku online pun just see on a news feed, lepas tu offline, tak macam dulu. dulu aku rajin gila post dkt facebook, twitter. share gambar lah, commentlah. maybe aku dh matang skrg ni, *ohh selama ni aku tak matang la* yela dah masuk form 4 mestilah kena matang kan ?. forget about social ~ now focus on spm. and for me , form 4 have a SMRA. penting jugak tu ~ agama ! .

Jadi jangan cop aku sebagai budak sombong, kadang-kadang aku jadi macam tuh, mesti bersebab. aku tak kan sombong lah, sbb kalau orang layan aku , aku on jelah. kalau dlm facebook pn, kalau orang asing tegur aku, aku layan. cuma kalau dah terlalu miang sampai nak mintak no phone of course aku akan remove orang tersebut. Aku sebenarnya bukan sombong tapi pemalu tak pun malas tak pun merajuk tak pun marah, haa amek kau banyak "Tak pun". itu je sebab kenapa aku senyap tiba-tiba. aku dah deactivated fb aku ! yeay ! hilang beban aku selama ni, cuma yg fb satu lagi je aku tak deactived sbb syg lah, family aku semua ada. yg aku deactivated tu ramai kawan, sehingga buat aku leka layan fb yg tu. yg satu lagi tak ada ramai kawan, so aku jarang online. online pun sekadar tanya yg penting-penting dan tengok family aku update dkt facebook.

Okay, i've to go now ~ Assalamualaikum 






No comments: