Seorang lagi pindah :'(



Helo semua :) aiyoo dah lama tak update ! sorry ma ,guwa terlalu sibuk dgn aktiviti sekolah. hehew, alasan !.straight to the point lah norh, kawan sekelas aku anisa , dia dah pindah la ouls ! sedih amat kowt. dia dapat maktab mahmud aloq staq. dia pindah semalam ! dia tak beritahu awal-awal, kalau tidak aku boleh beli hadiah bagi dekat dia. kesian partner dia, nazihah. tak ada kawan nak sembang-sembang dgn dia. skrg rasa kosong je anisa tak ada dlm kelas, dulu duk tengok dia belajar, sembang & gelak. dia dulu ajar aku science dan math ! thankyou so much. skrg fatin duk kejap tempat anisa, bila fatin duduk posisi betul serious nampak mcm anisa ! aku mcm teringat anisa gelak. gaduh-gaduh manja dgn atikah,nazihah,wan dan semua. kecoh habis !. lepas ni zulhelmi pulak keluar. hai ramai sungguh nak keluar dari sekolah aku, tinggal lah kami di sini. then, berita paling buruk ! haha, hari sabtu ni ada kem pengawas di yan mana entah, i don't like ! . lol, biasa pergi kem la seronok kan ? sbb apa tak seronok ? time explorance tu yang penat, kena daki gunung turun sungai dah sebagainya -_- , mencabar gila ! aku dah la tak active benda lasak ni, sakit habis urat semua. harap di kem nanti tak ada explorance yg dahsyat !,kalau ada pun aku pura-pura sakit, huahah. so jangan lah rindu aku selama 3 hari ni ea ? sabtu hingga isnin. hehehw, okay that's all only for today, let's go ~ solat dan buat homework yang banyak !

No comments: