Habis Exam :)

Assalamualaikum :) Dah lama jugak aku tak update ye ?. Sorry. Aku baru je habis exam bulan 3 semalam. Alhamdulillah, praise to Allah akhirnya aku habis jugak tempuhi exam. Ada soalan yang senang dan ada jugak soalan yang macam kena fikir banyak kali. Hehehe lumrah exam kan ? , bila cikgu tak perhati , budak-budak pun buat kerja jahat " Copy Paste " dan tanya jawapan, hahaha. Macam tu jugak kami. Even Sekolah agama pun ingat alim sangat ke ?, jahat gila kami.. Harap aku dapat results yang baik :)


Ya Allah selamatkan Malaysia dan Lahad Datu serta wira negara yang memperjuangkan demi negara

No comments: