Stop it lah !



Assalamualaikum . Aku rasa ini kalilah aku last online, haha. yela tuh, nanti tengok-tengok esok nampak muka aku lagi. Ala, tolonglah tangan jari otak segala anggota badan aku ! jangan lah gatal sangat nak menggodam internet nih, i means online facebook,twitter,blogger,instagram dan lain-lain punya apps. Pleaselah, esok dah start exam tapi aku still watpeace watlek watcool. Aduhai hati , engkau tak tahu kah esok adalah mid year exam punya ? bukan ujian 1 2 atau 3. Penentu masa depan aku tahu tak ! kalau gagal memang kena membebel oleh mak ayah aku. Huhuk.. Ya Allah jauhkanlah sifat ingin bukak semua segala benda di internet nih sehingga 22 Mei, selepas habis exam. Focuskanlah aku untuk study dan exam ini, Amen
Sanggup ke tunggu 22 Mei ? InshaaAllah sanggup kot. Aku akan jauhkan daripada main komputer, kalau aku nak main pun benda yang berfaedah, macam latihan ke surat khabar ke, yang lain-lain tak berkaitan tak mau !. Aku tak tahulah nak buat macam mana untuk mengelakkan aku daripada sentuh duniawi ni. Haih, rasanya kena tambat kot komputer aku nih, tak pun cabut wayar wifi kejap. Tapi masalahnya, ayah aku selalu on komputer atas urusan kerja dia, memang tak boleh nak buat apa lah kan. 24 jam pulak tuh, mau tak tergugat iman aku nak pergi depan komputer dan search. Dan paling aku harap 8 mei jangan lah aku bukak facebook ! sebab nak tengok orang wish birthday aku berapa, hahah tak boleh blah. Okay, korang jangan lupa wish dkt aku tau ! dan kalau boleh bagi present sekali *gurau*.. Selama 3 hari aku cuti , tak study apa pun.. ish harapkan tuisyen je, huu macam mana la nak jwb dlm exam nanti. tapi apa-apa pun aku harap aku dpt score A dlm exam, dan aku akan berubah tabiat aku ni buat sementara waktu hingga exam selesai ! inshaaAllah..

Dengan ini , aku merasmikan aku akan hilangkan diri kejap dari dunia facebook dan twitter termasuk blogger dari malam ini hingga 22 mei, inshaaAllah :). Doakan aku berjaya ya ! Thanks
Aku mesti boleh

#tak sabar nak tau keputusan pilihanraya malam ini ! esok addmath woiitt. Huu, salam 

No comments: