Thank you :)



*Nah akak zizie ! gambar bunga je yang mampu ~ hehehe. Terima kasih sgt-2 

Assalamualaikum :)
Wah, tak sangka akak Zizie boleh jawab balik request aku.
Huuu, terharu kejap. *Ambil tisu*
Info kak zizie bagi tu agak berguna
InshaaAllah aku akan cuba sedaya yang mampu.
Selama ni, aku masih tercari-cari jawapan apa masalahnya aku susah nk score addmath
Rupanya, aku jarang buat exercise. Buat tu memang lah, tapi seminggu sekali
Kadang-kadang tu buka je, lepas tu tutup balik.
Aku minat addmath tapi bila buat tak dpt jawapan, aku frust.
Aku tak macam orang lain, mcm kawan aku selagi dia tak dpt selesaikan,
dia akan selesaikan sampai dapat.
Aku ni jenis give up sikit,anak manja la katakan.Huhuk
Cikgu dkt sekolah pun asyik bertukar je kerja. Aduhai, nasib-2

#Hana tu nama glamour je, haha. Suka letak macam-macam.
Thank you akak zizie, jasa mu dikenang. Ewah !. Salam ~


2 comments:

Nurul Farahizzati said...

study elok2 tau.. biasa r.. siapa tak fed up kalau tak dapat jawab.. banyakkan latihan ye.. kira2 ni best!! ;)

Dikna said...

Yup, kira2 mmg best tapi kalau tak dapat jawapan agak mencabar jugak la. Thank sgt2 atas nasihat akak :)