Ape ? Smra O_o .


Assalamualaikum. Selamat Malam semua ! :D
Aku tak nak tulis banyak, sikit je.
Ni pun aku curi-curi update, sbb aku dah mula sibuk.
Korang tahu tak hari rabu ni , lusa adalah hari trial SMRA !! 
Oh my Allah,tidak !. huuu, punya lah terperanjat aku bila cikgu ckp masa hari ahad baru ni
"Ni hampa exam hari rabu ni kan ?, trial ?"
Yang kami ni time tu tak tahu apa-apa lagi, mula ckp "Hah ? apa ??"
Lol, tuhlah bila nk exam baru kalut nak hafal.
Tu baru trial, belum real lagi.
Aku dapat pengajaran jugak, bahawa kita kena siap sedia dari awal
kita tak tahu apa yang akan berlaku pada masa depan.
Macam aku, tiba-tiba trial hari rabu ni
Nasib baik aku tak mati, bila dengar. Tapi cuma rasa mcm gabra, nervous, stress semua adalah
Tuhla, bila mak ayah aku ckp "Ana , hafal ana.Jangan duk tunggu exam baru kalut"
Aku buat steady selamba badak tak nak dengar
Kan dah kena ! Aku duk ingatkan bulan 8 ni trial
sbb ustaz pernah beritahu. Tapi, haa amekaw sekali exam lusa ni
Aku ambil dalam 11 pelajaran azhari (Subjek Agama) termasuk bm dan bi.
So, setakat ni je kot aku berhenti.
Sorry ea kalau aku tak reply comment korang ke, blogwalking atau apa-2.
Aku sibuk exam, habis maybe minggu depan.
InsyaAllah kalau ada masa, aku akan terjah korang balik !
Doakan lah aku ea ? semoga apa yg aku hafal last minute ni masuk
*suka study last minute*
Bak orang tua ckp "Bila nak berak, baru nak gali lubang" -,-
yelah, lepas ni taubat aku akan hafal awal-awal sebelum real punya exam
Aku akan dengar ckp mak ayah aku. Huuuu, nyesal tak guna.
Ayah aku siap ckp "Tak payah baca, try tengok boleh jawab ka tak"
Waduhh, rasa mcm stress pun ada.
Tapi insyaAllah, aku kena yakin yg aku boleh ! insyaAllah.
Terima kasih kepada sesiapa yang mendoakan aku :)
Semoga Allah merahmati korang,Amin.

*rasa mcm nak lompat mcm nie !*
ohh ya, smra tu ialah Sijil Menengah Rendah Agama 
untuk form 4. Sekolah aku kan agama, memang ada.
Smra ni boleh jadi ustazah ke cikgu dlm agama bila mintak maktab nanti.

3 comments:

mirza syazwina said...

gudluck dik,buat yang terbaik k! :D

Nurulee said...

wahh. ee takda pun. heheh. all the best =D

Dikna said...

@mirza syazwina - Terima kasih akak azwin :D

@nurulee : Hehe, tak ada ke ?. Speciel sikit ;) . Thank you :D