Rombongan Gi Kl :D

Assalamualaikum :)
Wah dah lama tak update ! Rindu semuanya.
Apa khabar ? Harap semua sihat lah noh.Hehehe
Sorry, aku dah lama tak post blog. Bukannya tak ada masa, cuma kemalasan melanda diri.
Bila sign in blogger je, tak ada mood nak post. terus sign out macam tu je
Tapi aku baca lah post-post korang semua ! =)
Terima kasih siapa yg wish goodluck dkt saya,
alhamdulillah trial SMRA berjalan dengan lancar
Buat masa ni, results okay lagi.
Ohh ya, lagi beberapa hari bulan ramadhan akan meninggalkan kita
Harap kita dapat ganjaran dari Allah
Bulan syawal akan menjelma !
Aku ingin menyusun sepuluh jari untuk memohon maaf 
andai ada terkasar bahasa & terguris hati korang.
Selamat Hari Raya ! Maaf zahir & batin
Kepada yang balik ke destinasi, kampung. Drive elok-elok ! Periksa kereta dulu
Jangan rush, biar slow asalkan selamat :)
Kepada adik-adik, jangan main mercun ! *diri pun main*
Hahaha. 

Dulu aku pernah janji  nak letak gambar rombongan kan ?. sorry dah lapuk baru nak post.





Dekat sekolah =)



Dalam Bas -> Otw Zoo Taiping








Masjid Wilayah



  

 


Kolej Perkembangan Awal Kanak-2

Aquria





Petrosains

Snow Walk & I city




Hostel Ukm






Tv-al Hijrah





Firdaus Ghofran :) kami jumpa dia ! Si pelakon cilik

Tak silap aku, si adik dia Multazam pun ada berlakon 
kebanyakan iklan lah






Sorry tak ikut urutan masa upload. Sebenarnya banyak lagi gambar tapi malas nk upload. Huuu sorry, Kbye salam :)

4 comments:

Tedi said...

bestnye ikut romobngan... selamat hari raya akak :)

Shafika Basha said...

waaaa bestnya jalan2..

msa akak kecik2 pon pnh gak g rombongan ke kl.. :)

Sya Chot .. said...

alhmdulillah klw result adik baik masa trial ari tu..:) Selamat hari raya juga n maaf dari akak,andai selama perkenalan kt blog ni,terkasar komen ker :)

Dikna said...

@Tedi : Memang best :) rasa mcm nk pergi lagi walaupun pergi kl je

@shafika Basha : hehe, best kan ? lawat dengan kwn2 lagi nampak meriah

@sya Chot : Alhamdulillah :) Thank ye akak.Selamat Hari Raya jugak & Maaf zahir batin.. Samalah dengan Hana