\^0^/

Assalamualaikum :)


Praised to Allah because i'm still alive now. Semua blogger sihat ?. Alhamdulillah kalau korang sihat walafiat. Mintak maaf banyak-banyak sebab sekarang ni aku jarang nak post, terjah korang. Sekarang, bukan malas tapi masa macam tak sempat nak update. Bila rasa nak update, ada je kerja nak buat.

 I'm think bila dah lama tak menaip, jadi janggal dan blur nak keluar ayat apa. Aku tak tahu nak cerita apa sebenarnya, Seriously, i felt that SPM semakin dekat. Ni dah bulan 2, huu what is my preparation for SPM ?.. Aku rasa selama sebulan yang lalu, aku banyak main..Banyak buat homework dari study. Balik sekolah pun lambat kan ?. Balik-balik terus tidur, sebab badan letih. Buat rutin harian, dah nak dekat maghrib.. Bila malam tu, memang terasa jam tu cepat sangat.. Kejap je dah pukul 10 lebih.. Aku biasa tidur pukul 11 malam.

Aku harap sangat walaupun bulan 2 ni dah nk dekat hujung tanduk, aku nak cuba ubah rutin harian aku ni !. Harap sangat boleh study sambil buat homework. Please farhana, you have to change !

No comments: