Nyaris terlupa






Assalamualaikum ^_^ , aduhai banyaknya sawang labah-labah nohh.. huhu *perli  .Dah lama tak update, rasa rindu sangat.. hehe, sebenarnya nyaris-nyaris terlupa id & password blog.. memang terlupa dah pun ! nasib baik ada save email semua dkt kertas. Ni semua gara-gara komputer jadi hang, ayah g hantar repair.. maybe cina tu install dan upgrade so semua email-email yang selalu log in hilang habis. Banyak sangat akaun yahoo dan gmail la tu sampai terlupa yg mana satu.. type dan log in tak boleh-boleh... dalam hati duk syak benda apa lagi ?? 'Ni mesti ada orang hack !' , lol padahal terlupa email ada simbol '_' .Hati duk ketaq gak kot
blog aku ni kena delete ke apa, rupanya masih ada lagi.. cuma terlupa je email dan password.. nasib baik boleh detect balik.. Alhamdulillah, syukur sangat-sangat..

Okay sekarang mood aku baru lepas habis exam ujian bulan Mac.. baru je habis tadi.. rasa mcm dah habis SPM tuuu ! ternyata masih belum freedom..Nervous gak la , tengok jawab dlm paper tah hape-hape.. merepek je banyakk.. tu baru masuk tajuk form 5 je semua, belum cikgu refresh balik yg form 4 punya.. Lepas ni aku tak mau main dah, nak study awal-awal.. takmo study last minute mcm yg aku buat selalu termasuk ujian bln mac ni.. harap results dapat terbaik lah even hanya ujian.. tapi cikgu aku ckp ujian ni penentu aras SPM.. ketaq guaa.. tak tau la mcm mana keputusan.. tawakal ala Allah jelahh.. nak jgk cikgu target aku dpt straight A's dan hantar aku g kem-kem mcm bdk PMR selalu dpt.. tapi tak nak lah cikgu target full A tapi kenyataan hampeh !! tak maulah... harap dijauhkan !.. Amin.. okaylah aku nk study .. ni pun curi masa update. see you again ~ tata Assalamualaikum

No comments: