Sukan 2014

Assalamualaikum :) . Hai rindu aku tak ?. Hahaha

Sorry baru update, sbbnya minggu lepas sibuk dgn kemuncak hari sukan ! sibuk kalah pengerusi rumah sukan pulak, padahal bukan ada apa jawatan pun yang disandang..Saja nk meng--offerkan diri bantu cikgu dan bagi rumah merah menang. Tema kami kali ini ialah ??. err, entah. Sebab first time kot sukan aku buat maskot.Haha gelak la korang, kesian kan sekolah aku ?. Nampak sgt mcm nerd,biasalah sekolah agama. Nak buat sesuatu,kena fikir 2 kali. Lainlah maktab mahmud, depa lain sikit. Laki asing,perempuan asing. So,bebas nak buat apa. Okay, tahun ni sekolah aku buat special sikit.. buat dkt Aimst, universiti terkenal di Merbok. Kalau tak tahu, pi search. Tapi kalau sewa dkt tempat org ni,mmg makan bajet yg banyak la. Rumah sukan aku,semestinya MERAH ! dari darjah 1 sampai form 5 merah,merah !.. Haha, merah maknanya berani !. Maskot rumah aku kali ni ladybird !. Rumah kuning, maskot harimau. Rumah hijau, pari-pari & peterpan.Rumah biru,frozen & doraemon. Ramai yang memperlekehkan rumah aku, "ladybird ?,Pijak sekali ja dah mati". Amboi hampa, kata dkt org no 1. Biaqlah, ladybird tu comel ! jangan pandang saiz dia la. Kecik-kecik cili padi !. Tak mau ulas panjang-panjang , korang tengok je gambar-gambar di bwh.Keputusannya tunggu....



















keputusannya ialah !!!!! Rumah kuning menang ! :'( . Merah naib juara ! , Sedih kot. Kuning dah tiga kali menang berturut-turut. Tapi tak apa,boleh usaha lagi. Depa tak palah, rumah depa ramai atlet. Huhh. hehe, okay berundur dulu ~ Assalamualaikum. Malam satgi kot nak blogwalking blog korang ! Oh ya, Salam ramadhan mubarak kepada semua :) & jgn lupa sembahyang terawih malam satgi naaa.

4 comments:

Qaseh Wee said...

salam ramadhan juga ...

munera sulaiman said...
This comment has been removed by the author.
munera sulaiman said...

dah hampir 6 tahun tinggalkan zaman persekolahan, rindu sangat time ni,,

Dikna said...

@Qasee wee : :DD :DD

@munera sulaiman : Hehe, nanti ana pun akan rindu zaman persekolahan jgk