SPM !!! >.<




Assalamualaikum semua ! :) . Aku nk tulis beberapa patah perkataan je.

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh semua. Saya Nur Farhana Ishak ingin menyusun 10 jari untuk memohon maaf kpd sesiapa yang mengenali ana atau tidak jika selama ni pernah ana tersalah cakap, tingkah laku & sebagainya. Halalkan makan minum, ilmu dan segalanya.Doakan ana dan rakan-rakan yang lain agar berjalan lancar & yakin sepanjang berada di dalam dewan peperiksaan bagi SPM. Terima kasih atas segalanya !.Semoga Allah memberi kejayaan ana dan anda semua pada SPM ni ! Amin,inshaaAllah.Ana harap dpt Straight A even usaha tu nampak bukan mcm 100% demi mama,abah & family !.

#Entah kenapa perasaan tu tenang je ?. Tak ada gelabah pun ?. Tinggal 2 hari je lagi. Aku tak boleh terlalu stress nanti muntah la sakit la.. So relax even nervous tu ada sikit..Harap keputusan SPM nanti tak mengecewakan. Usaha aku tak ada sampai 100% jika dibandingkan dgn pelajar cemerlang. Hurm, tapi apa pun think positively and confident to Allah ! .Bismillahirrahmanirrahim :) Mulakan doa dan senyuman ketika masuk dewan peperiksaan !. To All, sape yang ambil SPM. Do the best ya ! Buktikan kemampuan kita semua. yeahh !! InshaaAllah . Jumpa lagi ya ! lepas SPM , 4.12.2014 hari last aku exam..kesian dkt Ekonomi penghujung SPM :'(

   
  Ya Allah, kau lapangkan dadaku & tenangkan fikiran ku serta luaskan pemikiran ku,amin..

3 comments:

Anna said...

Salam ziarah ...
Good luck for SPM...

http://tukangcorett.blogspot.com

Anna said...

Salam ziarah ...
Good luck for SPM...

http://tukangcorett.blogspot.com

Anna said...

Salam ziarah ...
Good luck for SPM...

http://tukangcorett.blogspot.com