Entry 1hb :D




Assalamualaikum,huu masih ingat aku tak ni ?. Haha, agak lama jugak tak update. Sampai bersawang abis dah blog aku ni. Sorry sangat-sangat. Macam biasalah , tak sibuk MALAS !. Haha. Bila masuk tahun baru , baru nak update ye ? Bijak ! Bijak !. Nasib baik tak lupa username dan password. Okay, aku nak ucapkan Selamat menyambut tahun baru 2015, semoga tahun ni lebih baik dari tahun-2 sebelum ni,inshaaAllah.

Now, how about my examination SPM ?. hu, alhamdulillah. skrg tunggu results kuar je. Ketaq ceq ! . Mcm biasalah SPM thn lepas , heek tiba-tiba tahun lepas pulak. Yelah, hari ni kan tahun baru. Tahun lepas punya cerita baru aku nk cerita thn ni. Spm thn 2014 diorang dah start Kbat la, tambah akaun dan addmath. Pecah kepala otak nak jawab, haha. Maybe korang kata senang kacang. Huwaa, apa-apa pun kita tunggu jelah. Harap dapat cemerlang, ameen.

Sempena tahun baru ni , ramai jugak duk post dkt blog, instagram,fb, twitter kan ?. biasalah tu, normal. 11/1/2015 ni bermulanya persekolahan aku, haha. korang jangan tak tahu, aku ambik stam tau. sambung form 6 untuk setahun,lepas tu masuk Universiti. Kalau aku dapat universiti bulan 7 ke nanti, postpone dulu lerr jawabnya. Plan aku cuti sekolah ni makan,tido,solat dan tak pergi mana-mana pun, sedih ark ?. huhu. Nak buat cam mana, lepas stam nanti la baru gi jalan-jalan. Now , aku ambik lesen kereta je. Ada 2x lagi, dan terus Test jpj. Test jpj ke jpj test ?. haha sudah. tak lama dah nk test pun, harap lulus la, ameen. Bukan senang nak bayar tu, mama abah yang sponsor, terima kasih !. Tahun ni masuk sekolah tak macam dulu la. dulu junior, skrg big senior. huhu, kawan-kawan pun tak ramai yg sambung form 6. Oh ya, aku dapat PLKN.wooo, riak kan ?. hahak. Takdelah. aku dapat cuma macam biasa postpone. aku teringin nk pergi, yelah even banyak kata sosial, tapi inshaaAllah aku dapat kawal. Aku postpone sampai tahun ni, lepas abis Stam, masuk PLKN la. kesian aku, dah 18 tahun baru nak masuk.

Okaylah, sampai situ saja celoteh aku hari ni. Siapa yang pernah blogwalking atau follow blog aku, tapi aku tak reply ke apa tolong beritahu ye,., kadang-2 terlepas pandang !. Selamat tahun baru ! jangan lupa kita dah tukar tahun muharram lagi awal dari 2015.Assalamualaikum


No comments: