Ramadhan telah tiba...



Assalamualaikum, huu macam biasa la kan blog aku ini sudah lama terbiar..huhuk sedih gila ! Tapi nak buat macam mana, aku memang tak ada mood nak post. Kalau ada pun, masa pulak tak mengizinkan. Terima kasihlah sapa yang rajin blogwalking blog aku yang tak seberapa ni dan follow ! Aku hargai sangat-sangat. Nanti aku jejak korang balik yer ?. Oh yer, mcm mana bulan ramadhan ? Semua okay ?. Alhamdulillah hari ni dah masuk 4 ramadhan, esok pulak 5 ramadhan. Nampak sangat masa berlalu dengan pantas kan ?. Tak lama lagi nak raya, huu exam aku pulak semakin dekat.. tapi asal la aku ni relax sangat ??. Ya Allah, tolonglah bagi aku sedar sikit !! bln 10 ni dah exam kot, haish.. Memandangkan masih awal lagi dalam bulan ramadhan, aku nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan , semoga kita diberkati oleh Allah !! :D.

Hari ni hari bapa kan ?. Hee, I would like to say Happy Father's Day to Abah !! Moga panjang umur, dimurahkan rezeki, menjadi abah yang terbaik di dunia dan dirahmati oleh Allah selalu ! Amin...Abah la ayah yang terbaik ! Tak pernah marah ana, cuma berletiaq ja..huhu..JasaMu dikenang hingga akhir hayat.. sorry la ana jenis malu nak wish depan-depan, berani nak wish pun dalam social network ja.... Huhu apalah perangai aku kan ?. Aku jenis malu nak berhadapan dengan orang dan wish apa-apa especially for my parents.. huu, kalah awek kot. Hahaha. K la esok sekolah.. aku berundur diri dulu. Assalamualaikum

Mama & Abah dengan anak menakan aku yang kedua ! Welcome to the world, Nur Fatini Zulaikha :D

No comments: