Hye ! 2016 bermula


                                     #Wajah aku 2016, Makin bulat pipi !. Tudung pulak spoil tak jadi


                   Assalamualaikum !! Gilaa arhh baru sekarang aku nak update blog ??. Hebat kau farhana, huhu. Menyepi diri lepas post pasal selamat hari raya sekarang baru aku nak muncul, hari ni dah nak masuk 27hb..  Lama giler aku tak post ea.. sorry sangat korang. Aku busy. Ocehh, busy la sangat padahal malas nak type, haha. Bila log in je blog, idea tu membuak-buak nak tulis, tapi tangan ni haa berat sangat nak type. Minta maaf la ye siapa yang rajin blogwalking & follow blog aku, tapi aku jarang pun terjah. Janji aku tak ditunaikan pun. 

                   Okay ini post yang terkini untuk 2016. Umur aku pun semakin tua, huu. Road to 19 years old, sweet gitu. Nak muntah pulak aku type ni. Apa aktiviti aku tahun ni ?. Entahla korang. For your information, aku dah tak sekolah. Yeayy !. tahun 2015 adalah last untuk aku.. sambung STAM. Ohh ya, pasal result stam macam mana ?.hehe, malu aku nak habaq dekat hampa. Tapi alhamdulillah lulus la. InshaaAllah harap sangat keputusan tu dapat masuk IPTA bulan 9 ni. Aku nak sangat sambung belajar woi.. Biarlah keputusan aku tak cemerlang di sekolah, aku nak buktikan yang aku boleh grad dengan 4 flat.. InshaaAllah. Korang doa2kan la ye aku ni. Okay, aku ingin melabuh tirai dulu. Nanti aku update lain ye. Assalamualaikum.

No comments: